Samenwerking Soupalicious & Voedselbank Amsterdam

Soupalicious levert Voedselbank Amsterdam de Souprise (soep). De soep is verpakt in zakjes, die makkelijk hanteerbaar zijn, dus gedoe met potjes en dekseltjes. Een aantal beroemde chefkoks heeft de soeprecepten geleverd. De soepen zijn vrij van conserveringsmiddel, kleur- en smaakstoffen. Ze worden gemaakt van de derving van groenten in de verspillingsfabriek in Veghel.

PWC steunt Soupalicious te willen steunen. PWC koopt ongeveer 4.000 liter Soupalicious-soep in. Bij ieder verkochte liter Soupalicious (bedrijfscatering) wordt een liter Souprise aan de Voedselbank Amsterdam gedoneerd. Dit betekent 4.000 liter soep per maand voor onze klanten!

soupalicious en voedselbank amsterdam

limabonensoep van Moshik Roth van 2 Sterren restaurant &moshik (voorheen &samhoud places)

Ook een soupservice op jouw werk?

Lekkere, gezonde soepen met een prachtige sociale afterbite. Je kan een smakelijk een leukere wereld bij elkaar lepelen. Geïnteresseerd ? En weten hoe?
Overheid & gemeenten: klik hier.
Bedrijven & instellingen: dit is jullie landingsplek.

Soupalicious. Deze sociale onderneming huldigt het one-for-one principe: één kom soep voor jou, één kom voor de voedselbank

SOUPRISE

Souprise wordt gemaakt door Soupalicious. Ze werken samen met De Verspillingsfabriek. Stichting Manna en telers uit het hele land leveren verse restgroenten, die niet worden verhandeld. Unilever schenkt ingrediënten als room, roux en bouillon. De Vriendentuinen kweken speciaal kruiden voor de soep. Het Soupaliciousteam in De Verspillingsfabriek verwerkt al deze ingrediënten tot Souprise maaltijdsoepen. De naam staat voor soep en verrassing. Dit omdat zij als soepmakers nooit precies weten wat voor ingrediënten ze aangeleverd krijgen.

Souprise is een smakelijke oplossing om voedselverspilling tegen de te gaan de voedselbank van lekkere voedzame (maaltijd) soep te voorzien met goede ingrediënten die nu worden doorgedraaid.