Doneer D.E waardepunten voor koffie in voedselpakketten

Hartje winter, koud en guur: dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie. Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie’ doen vanzelfsprekend. Voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank is koffie een luxe artikel, dat niet vaak in het pakket zit. We hopen dat zoveel mogelijk mensen hun gespaarde D.E waardepunten uit de keukenlade halen en deze aan ons schenken. Deze sparen we het hele jaar door, zodat we tijdens een actieperiode van Douwe Egberts onze punten kunnen verzilveren in pakken D.E Aroma Rood koffie.

Douwe Egberts houdt dit soort acties omdat zij mensen in Nederland dichterbij elkaar wil brengen. Koffie drinken zien zij als een uitnodiging om contact te maken en door dat contact worden onderlinge banden versterkt. Koffie is een zeldzaam product voor ons, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt daardoor weinig voor in onze voedselpakketten, maar wordt buitengewoon gewaardeerd. Doe dus allemaal mee, haal je keukenlade leeg en doneer je DE punten!

Hoe?

  • Opsturen: je kunt je D.E punten opsturen t.n.v. DE punten – Secretariaat Voedselbank, Archangelkade 11, 1013 BE Amsterdam
  • Inleveren: je kunt je D.E punten inleveren op ons distributiecentrum op de Archangelkade 11; maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17 uur of bij een van onze uitgiftepunten in de stad.
    Graag in een gesloten enveloppe t.n.v. Secretariaat Voedselbank

Voor meer informatie kan je mailen naar info@voedselbank.org

Andere acties