Flexibel vrijwilligerswerk

Wil je graag vrijwilligerswerk bij ons doen, maar ben je niet in de gelegenheid om je vast te leggen? Dan biedt flexibel vrijwilligerswerk een uitkomst. Je kunt ons dan – op een dag dat het jou schikt – een paar uurtjes meehelpen. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Kratjes vullen in de loods

Vind je het leuk om ons een keer te komen helpen met het vullen van voedselkratjes of het schoonmaken van de loods? Dan kun je je aanmelden via NL Cares. Wil je een seintje krijgen als er weer nieuwe activiteiten beschikbaar zijn? Stuur dan een mailtje naar onze relatiebeheerder.

Supermarktacties

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseert Voedselbank Amsterdam supermarktacties om lang houdbare producten in te zamelen. Wij doen dit in verschillende supermarkten verspreid door de stad. Samen met een klein team van vrijwilligers kun je deelnemen aan een shift van 10.30 tot 14 uur of van 14 tot 17 uur. Wil je een keer meedoen of wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze coördinator supermarktacties.

Corporate Flex Programma

Wil je een teamuitje op een bijzondere manier invullen of je medewerkers aanmoedigen vrijwilligerswerk te doen? Speciaal voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om samen met collega’s een dagdeel bij ons te komen werken. Je helpt ons dan met het vullen van voedselkratjes of het sorteren van voedsel. Meestal gebeurt dit op woensdag- donderdagochtend met een team van zes vrijwilligers (grotere groepen kunnen wij helaas niet faciliteren). Wil je weten hoe het werkt of welke data beschikbaar zijn? Neem contact op met onze relatiebeheerder.