Doneer nu  | Amsterdammers helpen elkaar!

See here for English version.

Een moeilijke tijd is aangebroken voor iedereen, ook voor de voedselbank. De afgelopen weken zijn er maar liefst 800 nieuwe klanten bijgekomen. Daarmee staan we voor de uitdaging om wekelijks 3800 Amsterdammers van een voedselpakket te voorzien. En daar is geld voor nodig, veel geld.

Voor het uitdelen van deze pakketten zijn wij 100% afhankelijk van donaties van producenten, supermarkten & particulieren.En de crisis heeft een grote impact op onze logistiek en ook de aanvoer van voedseldonaties. De afgelopen weken hebben we de organisatie met moeite draaiende kunnen houden. En de verwachting is dat het alleen nog maar drukker gaat worden de komende maanden.

Jouw hulp hebben we zodoende extra hard nodig. Help een stadsgenoot deze moeilijke dagen door te komen en doneer.

Geef hier uw opdracht voor een eenmalige of periodieke donatie
Totaal

Eenmalige of periodieke donatie

U kunt kiezen voor een eenmalige donatie of een periodieke donatie die elke maand of elk kwartaal of elk jaar automatisch wordt afgeschreven van uw rekening.

Periodieke donaties

Door de eerste betaling via iDEAL, Creditcard of SOFORT geeft u ook toestemming voor de automatische incasso van de volgende betalingen.
U kunt via uw bank een automatische incasso storneren.
U kunt uw periodieke donaties stopzetten door een mail te sturen naar fondsenwerving@voedselbank.org onder vermelding van uw naam en e-mailadres.

Wanneer u een overeenkomst voor minimaal 5 jaar met ons afsluit voor periodieke schenking kunt u de schenking volledig van de inkomstenbelasting aftrekken, zie de ANBI-pagina.

Betaalmogelijkheden

U kunt uw donatie betalen via iDEAL (via uw eigen bank), Creditcard, PayPal (alleen eenmalige betaling) en via SOFORT banking. Deze betaalmogelijkheden staan in volgorde van onze voorkeur in verband met de kosten die aan ons worden doorberekend.

Liever zelf overmaken naar onze bankrekening?

Ons rekeningnummer is IBAN: NL49INGB0004237650 t.n.v. Voedselbank Amsterdam, graag “donatie” vermelden bij de omschrijving.

3900

Amsterdammers

….worden geholpen door de Voedselbank.

1900

Kinderen

….worden door ons wekelijks van eten voorzien.

400

Vrijwilligers

….werken onbetaald voor Voedselbank Amsterdam.