© Antonisse Media – Foto Marcel Antonisse

Wat kan ik doen?

Ons steunen kan op verschillende manieren. Meer weten? Lees hieronder of neem contact op met onze fondsenwerving.

Steun ons met geld

Wij werken met vrijwilligers en ons voedsel krijgen wij voornamelijk. Toch maken wij ook kosten. Denk bijvoorbeeld aan de huur van het distributiecentrum, de aanschaf van transportbusjes en kantoorkosten. Omgerekend kost elk kratje 6 euro. Voor die kosten zijn we afhankelijk van de steun van bedrijven en particulieren.

Financiële steun is dus meer dan welkom. Je kunt dit doen door een bedrag over te maken naar ons NL49 INGB 000 4237 650 t.n.v. Stichting Voedselbank Amsterdam of naar de doneerpagina te gaan.

Steun ons met tijd, kom bij ons werken

Wil jij het verschil maken voor onze stadsgenoten en heb je een paar uur per week beschikbaar? Dan kun je bij ons vrijwilligerswerk doen. Kijk hiervoor bij onze vacatures.

Je kunt er ook voor kiezen om flexibel vrijwilligerswerk bij ons te doen. Dan kom je als het jou uitkomt een paar uur bij ons werken. Dat kan ook eenmalig. Interesse? Kijk op de website van NL Cares voor de mogelijkheden bij Voedselbank Amsterdam.

Bedrijven die flexibel vrijwilligerswerk in teamverband willen doen kunnen deelnemen aan ons Corporate Flex Programma. Belangstelling? Lees hier verder.

Steun ons met voedsel

Als bedrijf, organisatie, school of particulier kun je een inzamelingsactie starten om droge kruidenierswaren in te zamelen zoals pasta, rijst, soep, koffie, thee, ontbijtgranen, beleg en zonnebloemolie. Meer weten? Neem dan contact op met ons secretariaat.

Steun ons met materialen

Wij hebben regelmatig materialen nodig zoals kratjes, computers en werkkleding. Heb je materialen over? Neem dan contact op met ons secretariaat.

Organiseer je eigen campagne

Wil je bijvoorbeeld een sponsorloop of een ander evenement of actie organiseren waarvan de opbrengst naar ons gaat? Neem dan contact op met onze fondsenwerving.

Doneer Douwe Egberts waardepunten

Wij sparen het gehele jaar door D.E. punten zodat we tijdens een actieperiode van Douwe Egberts de punten kunnen verzilveren. De koffiepakken die we dan krijgen, geven we dan aan onze klanten. Meer weten? Kijk op Spaar mee en schenk je D.E punten.

Nalatenschap

Niet alleen bij leven, maar ook daarna kun je iets betekenen voor stadsgenoten die onder de armoedegrens leven. Je kan bijvoorbeeld de Voedselbank Amsterdam opnemen in je nalatenschap.

Wat kan mijn bedrijf doen?

Uw bedrijf kan ons op vele manieren ondersteunen, zie dit overzicht.