Welkom bij Voedselbank Amsterdam!

Open sollicitatie 

Ben je nieuwsgierig naar het werken als vrijwilliger? Maar zie je jouw vacature er niet tussen staan? Of heb je andere ideeën hoe jij jouw talenten en kwaliteiten kan inzetten? Laat het ons weten! We nemen dan graag contact met je op en samen kijken we dan naar de mogelijkheden. 

Misschien ben jij wel…..

…..een administratieve duizendpoot
of
…..een goeie chauffeur
of
…..handig in het plannen en organiseren
of
…..technisch sterk onderlegd en twee rechterhanden
of
…..iemand met sterke adviesvaardigheden
of
…..een talent in het leidinggeven aan mensen (of wil je dit gaan ontdekken)
of
…..een kei op het gebied van ICT of Communicatie/Marketing
of
….steek je gewoon graag de handen uit de mouwen?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Benieuwd naar wat jij bij ons zou kunnen doen? We vertellen het je graag. Dat kan op kantoor met een kop koffie erbij maar uiteraard ook telefonisch op een moment dat jou goed schikt.

Ik heb interesse in:

  • Koffiegesprek op kantoor
  • Telefonische afspraak 
  • Open dag (8 of 15 mei)
Ik heb interesse

Willem van Beurden
Recruiter Voedselbank Amsterdam

meewerkend voorman

Over VBA

De Voedselbank Amsterdam verzorgt elke week voedselpakketten voor 1200 Amsterdamse huishoudens. Er is een centraal Distributiecentrum, gevestigd in de Houthavens en er zijn 13 uitgiftepunten verspreid over heel Amsterdam. Verder leveren we voedingswaren aan ongeveer 20 plaatselijke voedingsbanken in de provincie Noord-Holland.  Voorts “ontvangen” we dagelijks continu goederen die door veel bedrijven en organisaties om niet worden aangeleverd; die goederen dienen we volgens wettelijke voorschriften op te slaan. Er zijn in totaal 450 vrijwilligers een of meer dagen per week werkzaam: geen enkele medewerker ontvangt een betaling voor zijn/haar inzet.