Non-food

We worden vaak benaderd voor donaties non-food. Denk bijvoorbeeld aan kleding, speelgoed of drogisterij producten.  Slechts bij uitzondering delen we non-food uit; dit zijn dan grote partijen, zodat we alle klanten kunnen voorzien.  Kleinere partijen doen we niet, omdat het voor ons moeilijk is een eerlijke verdeling daarin te maken en we dan ook klanten teleurstellen.

Speelgoed doneren

We krijgen wel eens speelgoed binnen, maar als het gaat om tweedehands speelgoed is voor ons de hele selectie en het schoonmaken vele werk. Wij adviseren daarom om te doneren aan de Speelgoedbank. Onze klanten kunnen daar met hun voedselbankpas terecht. Zij zijn bereikbaar door te mailen naar info@speelgoedbankamsterdam.nl

Drogisterij producten doneren

Drogisterij producten, zoals tandpasta, wasmiddel, zeep, maandverband kunt u doneren aan de Sociale Kruidenier. Bij de Sociale Kruidenier kunnen onze klanten deze producten kopen. Ze krijgen hiervoor een maandelijks tegoed en betalen een deel zelf.

Gratis knippen doneren

We krijgen bijna wekelijks aanbiedingen voor gratis haren knippen. Super geweldig! We raden je aan contact op te nemen met onze uitgiftepunten. Zij zitten verdeeld over de stad. Kies een die dichtbij je zit en zij kunnen je verwijzen naar onze klanten.

Kleding doneren

Voor de donatie van kleding verwijzen wij u naar de kringloop winkels in Amsterdam.

Vragen?

Mail naar info@voedselbank.org