Bedrijven zetten zich in

Bedrijven en organisaties zijn van harte welkom om zich een ochtend of middag vrijwillig in te zetten bij Voedselbank Amsterdam. Het is niet alleen een leuke dag voor jou en je collega’s, maar je laat ook zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. 

Vrijwilligerswerk door bedrijven

Steeds vaker zijn bedrijven actief in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Dat kan diverse vormen aannemen van een dagje vrijwilligerswerk doen met een afdeling tot een structureel contact waarbij werknemers regelmatig vrijwilligerswerk doen, binnen of buiten werktijd. Werknemers die vrijwilligerswerk doen, kunnen hun expertise inzetten of het juist fijn vinden om eens met iets heel anders bezig te zijn. 

Maak je nuttig

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je je als organisatie kan inzetten. Laat het ons weten als je interesse hebt. We kijken dan in overleg welke klus, incidenteel of structureel, bij jullie past. Bijvoorbeeld een ochtend kratjes vullen of helpen bij onze supermarktacties. Er is van alles mogelijk.

Re-integratie

Voedselbank Amsterdam biedt ook mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen in het kader van re-integratie. Het is niet alleen een nuttige dagbesteding maar is ook een manier om weer onder de mensen te zijn.

Interesse? Neem dan contact op met onze HR afdeling. Stuur een mail naar vrijwilligers@voedselbank.org en we laten zo snel mogelijk van ons horen. Of bel ons op 020 638 44 77.